Константин Тодоров

Константин Тодоров

СПЕЦИАЛИСТ ПО ДВИАТЕЛНИ ДИСФУНКЦИИ, ПЕРСОНАЛЕН ФИТНЕС ТРЕНЬОР

Константин е квалифициран треньор и специалист по корективна активност.
Основната посока на работата му е връщане на тялото в перфектна позиция, за постигане на оптимални резултати.
Той е автор на собствена система, използваща най-новите меетоди за установяване, оценка и коригиране на дисфункции. Професионалист е в коригирането, възстановяването и поддържането на правилната стойка, мускулен баланс, подвижност, стабилност на ставите, мускулна гъвкавост и механика на тялото!
Това позволява постигане на желаните фитнес резултати и дава възможност на тялото да се движи свободно и без болка, при упражняване и обща ежедневна дейност.

Константин има също така и магистърска степен по бизнес мениджмънт от University of St Andrews – той е квалифициран финансов специалист в Обединеното Кралство (ICAS CA). Притежава и бакалавърска степен по Публична администрация от Софийския университет „Св. Климент Охридски“. Говори Английски и Руски.

„Независимо от спортните способности или нивото на спортната форма, почти всеки човек има някаква степен на дисбаланс и двигателна дисфункция, което води до проблеми със стойката, баланса и цялостната координация на тялото. Тези дисбаланси и компенсации могат да доведат до намалена гъвкавост, фитнес резултати и контузии…“