Калина Иванова

Калина Иванова

ПЕРСОНАЛЕН ФИТНЕС ТРЕНЬОР

Целият ми живот е свързан с красотата на движението и постигането на хармония между дух и тяло. Започнах с изучаване на различни видове танци – от строго класически до експериментално модерни, а по-късно насочих усилията си към тренировки развиващи двигателни умения и мускулни качества чрез функционални тренировки. Практиката ми в тази посока се базира на откриване на най-ефективната и работещата за всеки рутина. Силно вярвам в ефективността на функционалните тренировки, по тази причина и заради желанието ми да се развивам в тази посока, завърших магистърската програма на Национална спортна академия по специалността “Кондиционна подготовка”.
Участвала съм в състезаниия на NPC в дисциплината Бикини фитнес, на които на два пъти спечелих сребърни медали!
Сертифициран фитнес инструктор от Фитнес Академия България съм. Притежавам и сертификат Suples Bulgarian Bag Instructor Certified – преподавателски и треньорски сертификат по Вulgariаn bag, а също и инструкторски сертификати:
Dynamic Movement with Bulgarian Bag Course Level 2 – Suples Strong,
Dynamic Movement with Bulgarian Bag Course Level 1 – Suples Fit и
Suples Ball Course Level 1 – Suples Fit.
Интересите ми не се изчерпват със спорта и работата ми като треньор. Изкуствата са също част от моя живот – завърших гимназия със специалност Изобразително изкуство, а по-късно и Нов Български Университет, с магистърска степен по Актьорско майсторство и бакалавърска степен по Сценография, и изключително много се гордея с участието си в театрални постановки!
Желанието ми е, в работата си да свързвам всичките си познания, умения и възможности, като ги вписвам в тренировките с моите възпитаници, за да постигам комплексност и хармония в развитието им – за мен изкуството и двигателната активност са в чудесна симбиоза – така е и според концепцията Body Active!